S-a amânat concertul „Dialogul generaţiilor rock”, cu Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu

De: Cătălina Matei / 16.10.2014, 13:47
S-a amânat concertul
Concertul "Dialogul generaţiilor rock", cu Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu, care trebuia să aibă loc pe 1 noiembrie, la Arenele Romane din Bucureşti, a fost amânat "din motive obiective, independente de voinţa organizatorilor şi a artiştilor".
Data la care urmează a avea loc concertul va fi anunţată cât mai curând. Cumpărătorii care doresc să recupereze contravaloarea biletelor sunt invitaţi să o facă din punctele de vânzare de la care acestea au fost achiziţionate, iar cei care au cumpărat biletele online trebuie să contacteze agenţia de ticketing pentru a demara procesul de returnare, potrivit Mediafax.
 
 
Foto: Mediafax Foto
 
Din aceleaşi motive, se amână pentru date care vor fi comunicate ulterior concertele programate cu Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu Supergrup de la Teatris din Galaţi (30 octombrie) şi Vinyl din Brăila (31 octombrie).
 
Pe de altă parte, se reconfirmă participarea artiştilor la celelalte concerte anunţate: Clubul Hush din Piteşti (17 octombrie), Clubul Phoenix din Constanţa (18 octombrie) şi Berăria H din Bucureşti (19 octombrie).