S-a amanat decizia in cazul Rapid-Steaua

Apropo.ro / 27.03.2008, 09:49
S-a amanat decizia in cazul Rapid-Steaua
Comisia de Disciplina a FRF a amanat pentru vineri, ora 12:00, luarea unei decizii in judecarea cazului din derby-ul Rapid - Steaua

Comisia de Disciplina a FRF a amanat pentru vineri, ora 12:00, luarea unei decizii in judecarea cazului din derby-ul Rapid – Steaua.

"Mai mult ca sigur vineri nu vom mai amana sedinta si vom lua o decizie finala",a declarat presedintele Comisiei de Disciplina, Daniel Cernat.

Gheorghe Florea, reprezentatul clubului Rapid in acest caz, a confirmat faptul ca luarea unei decizii a fost amanata pentru vineri.

"Cauza s-a amanat pentru vineri la ora 12.00 din considerente procedurale in componenta Comisiei de Disciplina a FRF", a declarat pentru Mediafax, presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, Gheorghe Florea.
 
Partida a fost intrerupta in minutul 74, la scorul de 1-0 pentru gazde, din cauza unor spectatori care au inceput sa arunce cu diverse obiecte in teren, unul dintre aceste obiecte lovindu-l in cap pe centralul partidei, Alexandru Deaconu, care a decis sa puna capat meciului.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!