S-a anulat concertul lui Julio Iglesias de la Mamaia, 19 iulie

De: Carmen Ulian / 17.07.2014, 12:45
S-a anulat concertul lui Julio Iglesias de la Mamaia, 19 iulie
Spectacolul lui Julio Iglesias de la malul mării va fi anulat, în urma problemelor de ordin logistic ce au intervenit în ultimul moment și împiedica montarea scenei în timp util.

Deși organizatorii și partenerii asociați au depus eforturi continue și susținute în organizarea și promovarea concertului Julio Iglesias ce urma să aibă loc la Mamaia în dată de 19 iulie, spectacolul de la malul mării va fi anulat, în urma problemelor de ordin logistic ce au intervenit în ultimul moment și împiedica montarea scenei în timp util.

Chiar dacă organizatorii au luat decizia de a anula concertul de la Mamaia, turneul marelui artist în România va continua cu două show-uri, față de cele trei anunțate inițial. Programul concertelor Julio Iglesias de la Galați și București rămâne neschimbat, acestea urmând a se desfășura duminică, 20 iulie pe Stadionul Dunărea din Galați de la ora 20:30 iar marți, 22 iulie la Sala Palatului din capitala începând cu orele 20:00.

Având în vedere faptul că prin anularea concertului Julio Iglesias de la Mamaia vor fi afectați acei spectatori care și-au achiziționat bilete pentru a lua parte la eveniment și au sperat să asiste la concertul live al îndrăgitului artist, dorim să le adresăm scuzele noastre pentru neplăcerile cauzate și, în același timp, să le mulțumim pentru înțelegere. Întârzierile transportului întregului echipament tehnic ne împiedică să asigurăm desfășurarea în bune condiții a show-ului anunțat. ” – Nicoleta ION, PR Manager.

Deținătorii biletelor pentru concertul anulat își vor putea recupera contravaloarea biletelor în perioada 1 august – 1 septembrie 2014 de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constantă și de la stand-ul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center București.