S-a anulat concertul Sylvie Vartan de la Sala Palatului

De: Carmen Ulian / 11.03.2014, 13:00
S-a anulat concertul Sylvie Vartan de la Sala Palatului
Concertul pe care Sylvie Vartan urma să-l susțină în premieră, pe 27 aprilie 2014, la Sala Palatului din București, a fost anulat.

Concertul pe care celebra cântăreață și actriță franceză de origine bulgară Sylvie Vartan urma să-l susțină în premieră, pe 27 aprilie 2014, la Sala Palatului din București, a fost anulat din cauza interesului scăzut al publicului pentru acest eveniment, anunță organizatorii, Project Events.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

În ciuda faptului că Sylvie este o artistă prețioasă pentru audiența din întreaga lume, interesul redus al publicului spectator din Romania i-a determinat pe organizatori să suspende concertul programat la Sala Palatului.

Recuperarea contravalorii biletelor

Persoanele care deja au achiziționat bilete pentru concertul de la București au la dispoziție două variante:

Cei ce aleg să primească banii înapoi trebuie să meargă la punctul de vânzare de la care s-a achiziționat biletul. Persoanele care au achiziționat bilete prin intermediul rețelei Biletoo.ro sau BLT.ro sunt rugate să meargă la standul Biletoo.ro din incinta Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald”s). Va fi rambursată doar suma reprezentând prețul biletului (fără alte comisioane sau servicii) pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact și valid. Perioada în care se pot recupera banii este: 9 martie 2014 – 9 iunie 2014.

Cei ce aleg să schimbe biletul pentru concertul Sylvie Vartan cu un alt bilet, trebuie să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald”s) și să prezinte biletul intact și valid. Vor primi în schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similară.

Mai multe detalii privind returnarea banilor/schimbarea biletelor se pot afla și printr-un email la [email protected].

Sylvie Vartan este o celebră cântăreață de muzică pop, rock si ye-ye. A fost numită „la collégienne du twist” și „regina ye-ye”. În cadrul RCA Label, Sylvie a vândut milioane de discuri, fiind cea mai prolifică artista a acestei case de discuri, dupa Elvis Presley.

Sylvie este cel mai activ și mai de succes artist din generația ye-ye. Artista a cochetat și cu cinematografia, jucând in 11 filme. Răsfățata revistelor de moda din anii ”60, frumoasa care avea sa-l seducă pe „Elvis-ul” francezilor, Johnny Hallyday, a susținut sute de spectacole în toată lumea și se mândrește cu peste 40 de milioane de albume vândute, 1.300 de piese în 10 limbi diferite, 2.000 de coperți de revistă.