S-a căsătorit sau nu Monica Gabor cu Mr.Pink?

Apropo.ro / 30.10.2012, 09:00
S-a căsătorit sau nu Monica Gabor cu Mr.Pink?
Trăieşte visul american şi o poveste de dragoste ca-n filme. Ce-i mai lipseşte Monicăi Gabor pentru a fi pe deplin fericită? Fiica ei, Irinuca. Monica ne-a vorbit despre trecut, prezent şi viitor şi spune că alături de Mr.Pink formează o familie!

-Tu chiar trăieşti visul american! Cât de mult te-a schimbat viaţa de acolo? Dar luxul în care trăieşti la Los Angeles?
Viaţa mea în America este foarte frumoasă, foarte liniştită. Să locuieşti aici este într-adevăr ca un vis, totul este frumos, de la oameni, vreme şi locatie. Locuiesc în zona Beverly Hills, este într-adevăr o zonă foarte frumoasă, un mic paradis.

Monica, alaturi de copiii lui Michael Jackson si La Toya Jackson

– Bun. Şi ce faci concret acolo, pe lângă apariţiile alături de familia lui Michael Jackson?
Sunt în fiecare zi la şcoală, studiez în continuare engleza la Beverly Hills Unified School, m-am apropiat foarte mult de profesoara mea, doamna Esther F. Caporale, ea mi-a insuflat dorinţa de a citi cât mai multe cărţi în engleză, mi-a explicat că acesta este unul dintre secretele învăţării riguroase a unei limbi străine. Până acum am citit în limba engleză Hemingway, Coelho şi mulţi alţii. Intr-adevăr, de când frecventez aceste cursuri, engleza mea s-a îmbunătăţit considerabil, graţie mediului de acolo. Imi ocup mult timp şi cu acţiuni caritabile pentru copiii cu sindromul Down şi autism, la acţiunile de organizare ale unor evenimente în vederea adunării de fonduri pentru aceşti copii cu deficienţe: lansări de carte, competiţii sportive, turnee de golf. Am o viaţă frumoasă aici, mă simt eliberată de prejudecăţile şi stereotipiile din România. Aici lumea te ia ca atare, nu îţi pune gesturile şi acţiunile sub lupă în încercarea disperată de a-ţi găsi cusur. Sunt mai relaxaţi decât noi, dar şi mai superficiali.

– Pari fericită alături de Mr. Pink. Ţi-a refuzat însă vreun moft de când sunteţi împreună?
Nu prea mă lasă să mănânc dulciuri, popcorn, e foarte grijuliu cu aspectul pielii mele.

– Ai spus că îi găteşti. Cu ce fel de mâncare românească l-ai cucerit?
El spune că îi place orice îi gătesc, mai ales acum, de când am învăţat să gătesc câte ceva din bucătăria asiatică. Mielul rămâne în topul preferinţelor noastre.

– Este el sufletul tău pereche? Eşti îndrăgostită cu adevărat?
Da. Sufletul pereche este cineva care ne împărtăşeşte aceleaşi aspiraţii şi cu care ne mişcăm în aceeaşi direcţie. Este ceea ce simţim noi unul pentru celălalt.

– S-a zvonit că sunteţi deja căsătoriţi! E adevărat?
Este adevărat că suntem o famile. Familia nu reprezintă doar persoanele cu care ai legături de sânge, ci şi acelea care sunt dispuse să te ţină de mână atunci când eşti pe cale să te scufunzi. Atât eu, cât şi partenerul meu credem în instituţia căsătoriei, este cel mai mare angajament pe care îl pot lua doi oameni.

Monica Gabor, alaturi de iubitul ei

– Iţi doreşti copii cu iubitul chinez?
Da.

– Cum te-ai cunoscut cu iubitul tău?
Cu Mr. Pink m-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Avem nişte prieteni comuni care au jucat rolul de Cupidon fără să îşi dorească acest lucru. Aşa a fost să fie.

– Ce nu ai repeta în această relaţie? Ai învăţat din trecut?
Dacă vrei să ai parte de un prezent şi de un viitor mai bun, atunci cu siguranţă trebuie să înveţi din lecţiile date de viaţă. Problema este că experienţa este cel mai dur profesor, întâi îţi dă testul şi abia la urmă îţi spune care era lecţia. In ceea ce mă priveşte, cred că timpul este cel mai bun pansament. Nu există durere pe care timpul să nu o micşoreze, să nu o atenueze.

– Cât de des vorbeşti cu Irinel Columbeanu? Discuţiile voastre se rezumă doar la Irina?
Il sun deseori să vorbesc cu el doar despre Irina.

Monica Gabor si Irina

– Cât de des vorbeşti cu Irina de când te-ai mutat în America?
Vorbim des, cel mai mult preferăm să vorbim pe skype, aşa avem ocazia să ne şi jucăm, să îmi arate desenele şi tot ce e nou în viaţa ei, iar eu să îi arăt ce pregătesc pentru momentul în care ne vom întâlni. Da, ne este foarte dor una de cealaltă, desigur că îmi spune, legătura dintre noi este foarte puternică şi ne iubim foarte mult. O voi lua foarte curând.

– Ai uimit pe toată lumea cu prezenţa unor vedete celebre la evenimentul de lansare a băuturii Mr.Pink…
Mr. Pink a avut ideea de a-i invita pe copiii lui Michael Jackson la eveniment. A fost prima lor apariţie publică la trei ani de la moartea tatălui lor. Au acceptat datorită relaţiei apropiate pe care Mr. Pink a avut-o cu tatăl lor, Michael, şi relaţiei pe care o are acum cu familia megastarului.

– Ce înseamnă acum pentru tine Mr.Pink, actualul tău iubit?
Perechea potrivită. Este persoana care are un lacăt la care se potriveşte cheia mea. Când ne simţim destul de în siguranţă pentru a deschide aceste încuietori iese la iveală adevărata noastră identitate şi putem fi pe deplin cine suntem cu adevărat: mă simt iubită pentru cine sunt sau pentru cine cred că sunt. Indiferent ce ar merge rău în jurul nostru, cu el simt că sunt în siguranţă.

– Ce a însemnat pentru tine fostul tău soţ, Irinel Columbeanu?
O întâlnire Karmică.

– Cât de mult contează banii într-o relaţie?
Cu bani poţi să ai orice, se spune… Nu, nu se poate. Poţi să cumperi mâncare, dar nu poftă; medicamente, dar nu sănătate; paturi moi, dar nu somn; distracţie, dar nu bucurie; colegi, dar nu prietenie; servitori, dar nu fidelitate; păr cărunt, dar nu onoare; zile liniştite, dar nu pace. Coaja tuturor lucrurilor o poţi obţine cu bani, dar nu sâmburele.

– Ce personalităţi ai avut ocazia să cunoşti în America, de când locuieşti acolo?
Am cunoscut adevărate legende din lumea sportului, divertismentului, religiilor printre care pe legendarul hocheist Wayne Gretzky, numeroşi jucători de baseball precum Magic Jhonson, Metta World Peace, Matt Kemp, producătorul Jerry Bruckheimer, Larry King, Lionel Richie şi mulţi alţii.

Dana Popa