S-a dat startul castingului pentru emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, prezentată de Gabriela Cristea

De: Cristiana Trifu / 08.05.2018, 12:07
S-a dat startul castingului pentru emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, prezentată de Gabriela Cristea
"Te iubesc de nu te vezi", noua emisiune care va fi moderată de Gabriela Cristea la Antena Stars, va avea conceptul unui dating-show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche.

Cei care îşi caută jumătatea se pot înscrie acum pentru a participa la cel mai aşteptat dating-show al momentului. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-şi cunoască, în direct, perechea.

Aşadar, persoanele care sunt în căutarea iubirii şi vor să participe la emisiune pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului-  https://www.facebook.com/TeIubescDeNuTeVeziAntenaStars.

Gabriela Cristea îi aşteaptă atât pe cei care vor să-şi găsească jumătatea, cât şi pe telespectatori cu multă energie şi entuziasm: „Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Mă simt pregatită 100%. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase şi constructive pentru telespectatori”