S-a dat startul castingului pentru emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, prezentată de Gabriela Cristea

De: Cristiana Trifu / 08.05.2018, 12:07
S-a dat startul castingului pentru emisiunea
"Te iubesc de nu te vezi", noua emisiune care va fi moderată de Gabriela Cristea la Antena Stars, va avea conceptul unui dating-show, un loc în care oamenii vor avea şansa să-şi găsească sufletul pereche.

Cei care îşi caută jumătatea se pot înscrie acum pentru a participa la cel mai aşteptat dating-show al momentului. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-şi cunoască, în direct, perechea.

Aşadar, persoanele care sunt în căutarea iubirii şi vor să participe la emisiune pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: [email protected] sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului-  https://www.facebook.com/TeIubescDeNuTeVeziAntenaStars.

Gabriela Cristea îi aşteaptă atât pe cei care vor să-şi găsească jumătatea, cât şi pe telespectatori cu multă energie şi entuziasm: „Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Mă simt pregatită 100%. Vom încerca să facem lucruri noi, lucruri frumoase şi constructive pentru telespectatori”