S-a demonstrat ştiinţific! Care e zodia cu cel mai mare succes în viaţă

De: Nicoleta Nicolae / 25.05.2015, 10:15

S-a demonstrat ştiinţific! Care e zodia cu cel mai mare succes în viaţă
O cercetare ştiintifică a demonstrat că există clar o legătură între zodia în care te-ai născut şi şansele de succes în viaţă.


Un studiu publicat în revista de specialitate „Comprehensive Psychology”, realizat la Universitatea din Connecticut (SUA), arată că exista într-adevăr o strânsă legătură între semnul zodiacal sub care un om s-a născut şi şansele lui de succes în viaţă. După analize elaborate, oamenii de ştiinţă au constatat că zodia cu cel mai mare succes în viaţă este cea a Vărsătorului.

Profesorul doctor Mark Hamilton de la Universitatea din Connecticut susţine ca zodia în care te-ai născut are un impact major asupra şanselor de succes în viaţă, asupra recunoaşterii tale publice la „vedete”, „profesionist excepţional” sau orice alt titlu prin care eşti cunoscut de un public mai larg. Prof. dr. Hamilton a analizat ştiinţific ce legătură au zodiile în care s-au născut toţi foştii lui colegi de şcoala şi gradul de succes înregistrat de aceştia în viaţă. Hamilton a ajuns la concluzia că momentul anului în care un copil s-a născut, comparativ cu colegii săi, este un factor determinant pentru succesul său în viaţă.

 

Tags: