S-a deschis cel mai performant Centru de Dieta si Laserologie

Apropo.ro / 15.09.2005, 17:12
S-a deschis cel mai performant Centru de Dieta si Laserologie
Joi a avut loc inaugurarea celui mai performant Centru de Dieta si Laserologie din Romania, condus de Dr. Ilan Abramovich (foto). Pentru toate persoanele - atentie! nu numai de sex feminin - care vor sa urmeze o dieta controlata si extrem de eficienta, sa scape de epilarea cu ceara, de

Joi a avut loc inaugurarea celui mai performant Centru de Dieta si Laserologie din Romania, condus de Dr. Ilan Abramovich (foto). Pentru toate persoanele – atentie! nu numai de sex feminin – care vor sa urmeze o dieta controlata si extrem de eficienta, sa scape de epilarea cu ceara, de tatuaje, de acnee si de multe alte probleme ale pielii, exista acum „Harmony”.

Cu ajutorul lui Harmony, cel mai performant aparat care exista in Romania si care da si numele centrului de dieta si laserologie, se foloseste tehnologia cea mai avansata in ceea ce priveste epilarea definitiva, tratarea acneei, a vinisoarelor de sange, a ridurilor de tot felul si eliminarea tatuajelor. De data aceasta, „epilarea definitiva” dureaza doi ani, ceea ce constituie o premiera in Romania.

Sistemul de tratament Harmony este primul sistem ce combina diferitele sisteme laser, raze ultraviolete B si surse de lumina pulsatila, toate in acelasi aparat, primul si singurul din Romania pana in acest moment.

Port drapelul acestei clinici este programul de dieta – o combinatie intre dieta disociata si cea calorica. Aceasta are patru „linii”: rosu (proteine), albastru (carbohidrati), galben (diete neutrale) si verde (diete calorice). Fiecare „directie” trebuie repetata, iar pacientul poate manca exact cat si cand vrea. Cu toate acestea, se pot slabi 20 kg in 12 saptamani. Fiecarui pacient in parte i se prescrie dieta care i se potriveste.

Programul de calculator este conceput special pentru a detecta orice modificare, schimbare sau reactie ale pacientului. Printr-un grafic foarte elaborat se indica potentialul fiziologic al pacientului, slabiciunile, starea sa generala si informatii despre dieta care i se potriveste si despre „linia” sau „directia” cu care trebuie sa inceapa.

Trebuie retinut faptul ca rezultatul aplicarii acestui program special de dieta nu va putea fi pastrat fara ajutorul programului de mentinere, prescris dupa incheierea tratamentului. Lucru nu prea greu de realizat daca ne gandim ca putem consuma carne, peste, lactate, legume dar respectand combinatia de unitati de carbohidrati si asa-numitele puncte de echilibru.

La inaugurarea Centrului de Dieta si Laserologie au luat parte si cateva personalitati din showbiz-ul autohton, printre care Octavian Ursulescu, Eugen Cristea alaturi de distinsa sa sotie si bineinteles, Florin Piersic – bun prieten al familiei Abramovich.

Raluca Iorga
Foto: Elena Musat