S-a despărţit de un celebru stelist pentru că a înşelat-o şi s-a cuplat cu un… dinamovist!

De: Nicoleta Nicolae / 21.10.2015, 10:35

S-a despărţit de un celebru stelist pentru că a înşelat-o şi s-a cuplat cu un... dinamovist!
În urmă cu câteva luni, unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti din ţara noastră a fost anunţat, prin intermediul unei reţele de socializare, că soţia lui divorţează după 12 ani de căsătorie.


Diana şi Romeo Surdu, fost fotbalist de legendă al Stelei, au divorţat după ce femeia, deranjată la maximum de infidelităţile soţului ei, a anunţat, pe contul ei de socializare, că îi spune ”Adio”. ”Datorită infidelităţii soţului meu din octombrie 2014, am hotărât să divorţăm!! Prin acest mesaj îi dau libertate de a se afişa cu noua ”achiziţie” fără să mai posteze în familist şi îi doresc mult succes!! Îi mulţumesc pentru cei 12 ani petrecuţi împreună!!!”, a fost mesajul postat de Diana Surdu.

Acum, divorţată de fostul stelist, Diana pare să se bucure din plin de relaţia pe care se pare că o are cu un puştan, tot fotbalist, dar activ la Dinamo.

Acesta, Laurenţiu Corbu, mai tânăr cu vreo opt-nouă ani decât Diana, pare să o facă extrem de fericită pe fosta soţie a lui Surdu, cei doi schimbând, prin intermediul conturilor de socializare, mesaje care mai de care mai siropoase, după cum menţionează spynews.ro.