S-a facut prostituata ca sa afle cine i-a omorat sora

De: Mia Nicolescu / 26.01.2012, 09:34
S-a facut prostituata ca sa afle cine i-a omorat sora
O tanara de doar 25 de ani s-a facut dama de companie pentru a-l gasi pe criminalul surorii sale, insa a sfarsit la fel de tragic.

Cristina Blidar era din Salonta si avea 25 de ani. A decis sa devina dama de companie dupa ce a aflat ca sora ei mai mare fusese asasinata de proxenetul ei, in Dusseldorf, in urma cu cinci ani. Pentru ca nimeni nu a facut dreptate in acest caz, Cristina a mers singura in cautarea criminalului.

Insa firea ei sensibila a facut-o sa se indragosteasca de unul dintre clienti. Turcul Ari Yavyz (41), un tip manierat, romantic si atragator a cucerit-o pe loc pe frumoasa romanca. Cei doi formau un cuplu de doua luni de zile, iar pe 17 decembrie a invitat-o la restaurantul hotelului Radisson Blu Media Harbour din Düsseldorf, unde Arif i-a daruit un inel de aur alb cu 25 de diamante.

Dupa ce au consumat o sticla de vin rosu, au urcat in camera matrimoniala a hotelului, rezervata de iubitul turc.

Hotelul Radisson Blu

A doua zi dimineata, insa, la ora 9.30, o camerista avea sa descopere cadavrul romancei intr-o balta de sange, sfartecat de 21 de lovituri de cutit.

Nu este o prostituata. Ea a lucrat pentru un serviciu de escorta, insa pentru putin timp, pentru ca voia sa isi ajute familia. Eu am iubit-o si nu sunt cel pe care il cautati. Vineri am vrut sa plecam din Dusseldorf spre Timisoara. Vroiam sa ne stabilim definitiv in Romania. Am intrat in stare de soc cand am vazut ca Tina nu misca. A fost omorata de un proxenet rus„, a marturisit Ari Yavyz in cadrul scrisorii adresate politiei.