S-a îmbătat în Londra și s-a trezit în Paris

De: Gabriela Voicu / 25.11.2013, 10:45
S-a îmbătat în Londra și s-a trezit în Paris
Britanicul Luke Harding a avut o noapte pe care nu o va uita niciodată, asta în cazul în care își mai amintește mare lucru...

Britanicul Luke Harding a avut o noapte pe care nu o va uita niciodată, asta în cazul în care își mai amintește mare lucru…

Tânărul în vârstă de 19 ani s-a îmbătat într-o seară după ce a vizitat câteva baruri din Manchester, iar în jurul orei 4:00 a plecat spre casă. Totul ar fi decurs normal dacă el nu și-a fi găsit într-un buzunar al hainei pașaportul, pe care obișnuia să îl folosească în loc de buletin. Ulterior, a văzut pe telefonul mobil recomandări pentru zboruri ieftine către Paris din partea unei aplicații și nu i-a mai trebuit mult până să se abată din drumul spre casă.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Tânărul a luat un taxi și i-a spus șoferului să îl ducă la aeroport, iar prin intermediul iPhone-ului său și-a rezervat un zbor la ora 6:00, pentru 161 de dolari, către Paris. Deși a reușit să se urce în avion, britanicul nu își amintește când a aterizat, dar câteva ore mai târziu s-a trezit într-o toaletă publică din aeroportul Charles De Gaulle. Acolo, și-a dat seama că luase o decizie proastă de a zbura din Londra la Paris și a încercat să ceară ajutor.

Distanța pe care a zburat Luke

El și-a sunat mama și a rugat-o să îl ia de la aeroportul din Manchester în jurul orei 20:00, fără să îi spună ce făcuse. Abia când s-au întâlnit femeia a aflat totul și s-a înfuriat.

Harding a fost nevoit să cheltuiască 247 $ pentru biletul de întoarcere și a petrecut 8 ore în Paris, timp în care a vizitat Turnul Eiffel și Arcul de Triumf.

„A fost minunat, dar am înghețat de frig acolo; aici (în Londra) este mai cald. Nu regret, însă, nimic. Este o poveste amuzantă pe care o voi spune prietenilor peste ani”, a declarat Luke Harding.