S-a îmbătat și a omorât peste 70.000 de găini

De: Dragos Tanase / 29.08.2012, 12:30
S-a îmbătat și a omorât peste 70.000 de găini
Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Maryland, SUA, a fost găsit "beat mort" pe podea, într-o fermă de găini, lângă el aflându-se peste 70.000 de păsări moarte.

Joshua Shelton a fost găsit de polițiști, în urma unui apel telefonic, beat mort și întins pe podeaua unei fabrici de găini într-o baltă cu propria sa urină, îmbrăcat doar în boxeri și un tricou.

Se pare că acesta a pătruns în fabrică și a oprit alimentarea cu curent electric la trei sectoare principale, oprind distribuția de mâncare, apă și control al temperaturii, fapt care a dus la decesul a peste 70.000 de găini.

Bărbatul a declarat că tot ce își amintește este că a fost la un concert aflat în vecinătatea fabricii, dar că nu știe cum a ajuns acolo sau ce s-a întâmplat.

Joshua Shelton a fost arestat și amendat cu suma de 75.000 de dolari pentru intrare prin efracțiune, încălcare de proprietate privată și distrugere malițioasă de proprietate.

Pagubele fabricii au fost estimate la 20.000 de dolari, iar investigatorii au menționat la dosar că animalele urmau ca a doua zi să fie trimise la o altă fabrică, pentru a fi procesate.