S-a „împiedicat” şi a rămas în sânii goi!

Redacția / 11.07.2018, 16:08
S-a „împiedicat” şi a rămas în sânii goi!
A profitat de ocazie şi a plecat din Irlanda natală să cucerească America. Kerrie McMahon are succes ca model, dar sunt lucruri care o deranjează în noua ei viaţă din Los Angeles.

Frumoasa blondină a reuşit să devină una dintre preferatele celor de la 138 Water, care s-au bazat pe ea pentru mai multe pictoriale de promovare. Ce-i drept, blonda a primit de la natură tot ce-i trebuie pentru a-i convinge pe bărbaţi să cumpere un anumit produs.

Fosta participantă la Miss Irlanda 2010 povesteşte însă că este de-a dreptul hărţuită în California. „În Irlanda, băieţii erau foarte timizi, iar eu sunt la fel ca ei. Aici este deranjant că te ciocneşti mereu de hărţuitori care-ţi cunosc obiceiurile zilnice şi te urmăresc, aşa că, din cauza lor, sunt nevoită să ocolesc anumite locuri care-mi plac şi nu mai am un spaţiu al meu”, a declarat Kerrie.

Modelul a suferit recent şi un „accident” când a pozat, rămânând cu sânii goi. A continuat însă să-şi facă meseria, iar ce a ieşit a fost apreciat de toată lumea.

Foto Hepta