S-a închis Librăria Dalles, după 23 de ani de activitate

De: Dragos Tanase / 18.04.2015, 12:00
S-a închis Librăria Dalles, după 23 de ani de activitate
Reprezentanții librăriei Dalles au postat un mesaj pe pagina de Facebook, prin care anunță că librăria s-a închis după 23 de ani de activitate.

„Dragi prieteni, începând cu data de 11 aprilie 2015, Librăria Dalles și-a încetat activitatea după 23 de ani în care v-a pregătit, cu dedicare, proiecte culturale și editoriale importante. Vă spunem, cu părere de rău, ,,La revedere” după aproape un sfert de secol în care ne-au adus împreună aceeași sete pentru lectura și pentru cultură și vă dorim să rămâneți neschimbați”, au postat reprezentanții librăriei pe Facebook.

„Decizia nu ne aparține nouă, ci am fost obligați să părăsim acest spațiu. Vă asigurăm, însă, că am identificat deja o oportunitate pentru relocarea librăriei ca entitate juridică, cu o echipă formată din aceiași oameni implicați, și ca noul spațiu va fi deschis în apropierea celui vechi, în Piața Romană”, au completat aceștia, într-un comentariu.

La scurt timp, pe ușă librăriei a apărut un anunț din care aflăm și unde se va muta: Clădirea Bastiliei, Piața Romana nr. 5. Noul sediu va fi deschis în luna mai, însă nu se știe deocamdată ziua exactă.