S-a infiintat sindicatul antrenorilor

Apropo.ro / 25.02.2004, 10:39
S-a infiintat sindicatul antrenorilor
Comitetul de inițiativa pentru constituirea Asociația Antrenorilor de Fotbal din România (AAFR), prima organizație sindicala a antrenorilor români, este alcatuit din tehnicienii Gigi Staicu, Sorin Cîrțu, Viorel Hizo, Ionel Augustin, Ioan Andone, Mircea Radulescu și

Comitetul de inițiativa pentru constituirea Asociația Antrenorilor de Fotbal din România (AAFR), prima organizație sindicala a antrenorilor români, este alcatuit din tehnicienii Gigi Staicu, Sorin Cîrțu, Viorel Hizo, Ionel Augustin, Ioan Andone, Mircea Radulescu și Cornel Dragușin.

Actele pentru constituirea AAFR, organizație care va beneficia de sprijinul Asociației Fotbaliștilor Români (AFR), urmeaza sa fie depuse la tribunal, în cursul saptamînii viitoare, de șeful Departamentului Juridic al AFR, avocatul Ion Ionescu. Sediul AAFR va fi în aceeași cladire cu cel al AFR.

Fotbaliștii Claudiu Niculescu, Marius Maldarașanu, Bogdan Stelea și Florin Constantinovici (ultimii doi sînt foști membri fondatori ai Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori) au aderat, în cursul acestei saptamîni, la AFR.

Mediafax