S-a întors lumea cu fundul în sus: Polițiștii dau șpagă șoferilor!

De: Marian Andrei / 12.01.2013, 15:37
S-a întors lumea cu fundul în sus: Polițiștii dau șpagă șoferilor!
Un șofer texan a avut parte de surpriza vieții sale: în chitanța primită de la un polițist a găsit o bancnotă de 100 de dolari!

Hayden Carlo a fost oprit de un polițist vigilent care a observat că nu avea stickerul care atesta că și-a plătit taxa anuală pentru folosirea mașinii.

Carlo nu a negat infracțiunea, dar i-a spus polițistului că, din cauza crizei care i-a împuținat veniturile, are de ales între a-și hrăni copiii și a plăti taxa respectivă. Polițistul nu a comentat nimic, i-a scris amenda și a plecat.

Surpriza a venit atunci când Carlo a verificat chitanța: în interiorul acesteia se găsea o bancnotă de 100 de dolari.

Mișcat de gestul polițistului, primul lucru pe care l-a facut Carlo a fost să plătească „registration tax”, atât pentru mașina lui cât și pentru cea a soției sale, după care s-a dus acasă și a povestit familiei ceea ce s-a întâmplat.

Cazul a ajuns și în atenția presei, care i-a luat un interviu purtătorului de cuvânt al poliției, care a declarat că polițistul, care a dorit să rămână anonim, i-a spus că omul părea că are mare nevoie de bani si că a fost un gest firesc. Mai mult, purtătorul de cuvânt a declarat că foarte mulți dintre polițiști l-au felicitat pe colegul lor pentru gestul făcut.