S-a întrerupt din jaf ca să alăpteze copilul

De: Marian Andrei / 31.07.2013, 10:30
S-a întrerupt din jaf ca să alăpteze copilul
Ancheta polițiștilor asupra unui recent jaf armat din Indonezia a arătat că unul dintre autori s-a întrerupt din "treabă" pentru a alăpta un sugar, pe care l-a legănat apoi până a adormit.

„Atunci când spărgătorii au intrat în casă, sugarul s-a trezit și a început să plângă. Unul dintre infractori l-a alăptat și apoi l-a legănat până a adormit” a declarat presei unul dintre adjuncții poliției din Jakarta în cadrul unei conferințe de presă, în care l-au și prezentat pe „spărgătorul-bonă”, Kojek Mista.

Kojec, alături de alte patru persoane, înarmați cu arme de foc, pumnale, un levier și bandă adezivă, au pătruns prin efracție într-o casă, pe 22 iunie.

Una dintre cele două cameriste s-a trezit, auzind zgomot, însă a fost imediat imobilizată, fiind legată cu bandă adezivă. Aceeași soartă a avut-o și proprietara casei, numai că îmediat după aceea s-a trezit copilul proprietarei, care a început să plângă, făcându-i pe spărgători să se panicheze.

Aceștia i-au cerut mamei să facă sugarul să tacă, însă aceasta le-a replicat că este ora mesei. Neavând încotro, Kojec a preparat laptele praf, a umplut biberonul și l-a hrănit pe cel mic, după care l-a legănat până a adormit.

Hoții au jefuit după aceea casa, luând un laptop, mai multe smartphone-uri, bani cash și bijuterii, în valoare de aproximativ 5.000 de dolari.

Trei dintre spărgători au fost prinși, unul murind în timp ce încerca să scape de polițiști, iar ceilalți doi sunt căutați în continuare.