S-a inventat leacul împotriva mahmurelii!

De: Marian Andrei / 10.04.2012, 16:40
S-a inventat leacul împotriva mahmurelii!
Un anestezist din Las Vegas a dat lovitura! A inventat leacul împotriva mahmurelii, de care scapi în aproximativ 45 de minute.

După o noapte de chef stropit din belșug cu alcool, dimineața ai da sau ai face orice ca să scapi de mahmureală. Și dacă s-ar putea cât mai repede… ar fi perfect, așa că prețul plătit nici măcar nu ar fi prea mare: 150 de dolari!

Ei bine, doctorul anestezist Jason Burke se pare că a găsit „formula magică” și, mai mult, a găsit și o metodă originală de a o aplica: pe lângă vizita specialiștilor la domiciliu, este disponibilă (în Las Vegas) și varianta mobilă – îți faci programare telefonic sau pe site și un autobuz, numit sugestiv „Hangover heaven” („Raiul mahmurelii”), vine și te ridică de la locul convenit.

La bordul autobuzului, „suferinzilor” le este oferit un cocktail creat de el, din vitamine, medicamente și aminoacizi, care ar elimina toate toxinele din corp. Doctorul spune că respectivul cocktail, aprobat de Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA), vindecă 90% dintre cazurile de mahmureală în doar 45 de minute!

„Când te urci în autobuz, medicul de la bord te consultă, îți află istoricul medical și analizează gradul de severitate legat de mahmureală. Apoi, îți va aplica un tratament intravenos. Pacienții testați până acum spun că nu doare deloc”, susține dr. Burke.