S-a lansat campania ReductoStart

Apropo.ro / 10.03.2006, 14:44
S-a lansat campania ReductoStart
Campania ReductoStart, cel mai amplu program educațional de informare a populației asupra riscurilor obezitații desfașurata la nivel național, care ofera în același timp și soluții pentru prevenirea și tratamentul corect al acestei boli, a

Campania ReductoStart, cel mai amplu program educațional de informare a populației asupra riscurilor obezitații desfașurata la nivel național, care ofera în același timp și soluții pentru prevenirea și tratamentul corect al acestei boli, a luat startul joi, 9 martie, in cadrul unui eveniment desfasurat la Galeriile Vietii.

Programul are ca inițiator și principal susținator compania Abbott Laboratories România, companie multinaționala, activând în proiectarea, cercetarea, dezvoltarea, producția și distribuția de produse medicale și farmaceutice, inclusiv produse nutriționale, de diagnostic și aparatura.

ReductoStart este primul program educațional de acest fel, desfașurat la nivel național, care furnizeaza toate informațiile necesare pentru evaluarea cauzelor și a efectelor obezitații . Pornind de la evaluarea motivației personale a fiecaruia dintre noi și în funcție de obiectivele propuse, programul permite personalizarea metodelor existente pentru a obține rezultatele dorite în ceea ce privește scaderea în greutate.

De asemenea, prin ReductoStart populația are acces la informații referitoare la modul de funcționare a organismului, compoziția corpului în procente, alimentație, alimente și proprietațile acestora, valori nutritive, indice glicemic, activitatea fizica și excesul de greutate.

Campania a demarat printr-un eveniment de lansare, sub forma unui vernisaj având tema „alb-negru”, puterea de a schimba lucrurile stând doar la îndemâna pacienților ce sufera de obezitate. Ei sunt singurii în masura sa faca primul pas și sa mearga la medic pentru a reuși sa învinga eficient, rațional și sanatos kilogramele în plus.

Lansarea noului concept al campaniei ReductoStart a avut loc sub sloganul „Ma regasesc”, care demonstreaza ca implicarea fiecaruia dintre noi va face ca arta regasirii sanatații și a vieții sa poata fi oglindita în persoanele care vor adera la campanie, indiferent de rolul lor.

În cadrul campaniei sunt implicați reprezentanți ai vieții socio-culturale și mass-media, precum și partenerii tradiționali ai campaniei ReductoStart, peste 50 de medici specialiști în nutriție, 2 mari lanțuri farmaceutice și cluburi de fitness din toata țara.

La dispoziția persoanelor care s-au decis sa slabeasca sanatos sta un Call Center cu numarul de telefon cu tarif normal, 021-252.33.43, prin intermediul caruia se pot face programari la medicii parteneri ai programului ReductoStart.

Programul ReductoStart își propune pentru anul 2006 o mai puternica implicare în viața sociala și medicala româna, prin derularea unei ample campanii de informare la nivel național și atragerea în proiect, ca susținatori sau participanți activi, a numeroase personalitați culturale, sociale, politice și mondene.

ReductoStart