S-a lansat campania umanitară „Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Moș Crăciun”

De: Dragos Tanase / 28.11.2014, 15:00
S-a lansat campania umanitară
Primarul General, Sorin Oprescu, a fost prezent, în această dimineață, la sediul Creart din str. Lahovari nr. 7, unde Primăria Capitalei, prin Creart, în parteneriat cu Asociația SOS Satele Copiilor au lansat campania umanitară "Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Moș Crăciun".

În cadrul evenimentului, a fost lansată o carte de povești, „Vrajă, vis, Valentina și-un dichis”, toate încasările rezultate din achiziționarea acesteia fiind utilizate în beneficiul a 240 de copii și tineri aflați în grijă SOS Satele Copiilor.

Mai mult, Municipalitatea a pus la dispoziția Asociației SOS Satele Copiilor o căsuță la Bucharest Christmas Market, în Piața Universității, de unde vizitatorii pot achiziționa volumul de povești.

Tot la căsuța SOS va fi amplasat „un brăduț al dorințelor” împodobit cu steluțe în care copiii i-au scris lui Moș Crăciun ce își doresc.

Vizitatorii care vor să se implice, pot alege o steluță din brad și pot face o donație pentru copiii defavorizați aflați în grijă SOS Satele Copiilor.

În perioada 29 noiembrie – 28 decembrie, la Piața Universității și Cișmigiu, Primăria Capitalei, prin Creart, organizează Bucharest Christmas Market, aflat la cea de-a treia ediție. Timp de o lună, vizitatorii sunt așteptați cu o sută de căsuțe de poveste, spectacole de muzică populară, colinde, concerte ale artiștilor consacrați, căsuța lui Moș Crăciun, un carusel de basm și alte suprize.

Despre SOS Satele Copiilor România

SOS Satele Copiilor România ocrotește și sprijină astăzi peste 1000 de copii în dificultate, care au pierdut sau risca să piardă îngrijirea familiei lor biologice. De 65 de ani în lume și de 24 de ani în România -„oferim o familie iubitoare pentru fiecare copil”. Organizația SOS Satele Copiilor România este membră a SOS Children”s Villages Internațional, rețea caritabilă prezenta în 133 de țări ale lumii.