S-a lansat imnul oficial pentru Olimpiada de la Rio – VIDEO

De: Cătălina Matei / 04.07.2016, 16:07
S-a lansat imnul oficial pentru Olimpiada de la Rio - VIDEO
Videoclipul melodiei "Alma e Coração" ("Suflet şi inimă"), imnul ediţiei din 2016 a Jocurilor Olimpice, interpretat de vedeta samba Thiaquinho, alături de rapperul Projota, a fost lansat duminică, videoclipul fiind nu doar o odă adusă Braziliei, ci şi un mesaj mobilizator pentru sportivi.

Videoclipul se deschide pe ritmul tobelor pe fundal desfăşurându-se imagini superbe din Rio, ca apoi să se îndrepte spre o plajă unde patru copii brazilieni emană un curaj şi un entuziasm de-a dreptul contagios în timpul antrenamentelor lor.

Versurile melodiei, traduse în engleză, în clipul de mai jos, generează bună dispoziţie, ascultătorul fiind prins în veselia mesajului, precum şi în muzica ritmată. De asemenea, mesajul videoclipului este că trebuie să transpiri, să îţi urmăreşti visul, să lupţi şi să învingi, să fii „Suflet şi inimă”.

Jocurile Olimpice de Rio de Janeiro urmează să aibă loc între 5 şi 21 august. Peste 10.500 de sportivi de la 205 Comitete Olimpice Naţionale vor participa la probele sportive.