S-a lansat Linux 7.3

Apropo.ro / 05.11.2001, 04:48
S-a lansat Linux 7.3
Software: Windows XP in limba romana Hardware: Un nou supercomputer Compaq Tips & tricks: Sterge-ti urmele ! In aceasta saptamana au fost lansate trei sisteme de operare: Red Hat Linux 7.2, Microsoft Windows XP si ultimul pe lista in ordinea cronologica a anuntului

  • Software: Windows XP in limba romana
  • Hardware: Un nou supercomputer Compaq
  • Tips & tricks: Sterge-ti urmele !

    In aceasta saptamana au fost lansate trei sisteme de operare: Red Hat Linux 7.2, Microsoft Windows XP si ultimul pe lista in ordinea cronologica a anuntului oficial, SuSE Linux 7.3.

    Oficialii companiei au confirmat ca SuSE Linux 7.3 este lansat in doua versiuni: „personal” si „professional”.

    SuSE Linux 7.3 Personal este destinat noi venitilor pe taramul Linux sau celor care incearca pentru prima oara aceasta distributie.

    Acesta contine printre altele Netscape Navigator 6.1, suita StarOffice 5.2 si Acrobat Reader. Pentru a demonstra ca Linux poate fi folosit si in multimedia, SuSE Linux 7.3 Personal contine programe pentru vizualizarea si editarea filmelor, pentru mixajul sunetelor si chiar si un sintetizator audio.

    Varianta Professional va fi livrata fie pe 7 CD-uri fie pe un DVD si include software suplimentar pentru configurarea retelelor, utilitare pentru RAID, suport sporit pentru sistemele de fisiere jfs si ext3, un firewall imbunatatit precum si scanner-ul de email-uri AMaVis.

    SuSE Linux 7.3 Personal costa 49,95$, iar varianta Professional costa 79,95$.

    Sursa: Div Hardware