S-a lansat portalul creditemasini.ro

Apropo.ro / 06.12.2006, 16:09
S-a lansat portalul creditemasini.ro
Divizia web a Senior Software a lansat Creditemasini.ro, un portal informational dedicat ofertei de produse de creditare pentru obtinerea unui autovehicul disponibile pe piata romaneasca. Vrei bani de masina? Afla cum ii poti obtine pe www.creditemasini.ro ! Ce este CrediteMasini.ro?

Divizia web a Senior Software a lansat Creditemasini.ro, un portal informational dedicat ofertei de produse de creditare pentru obtinerea unui autovehicul disponibile pe piata romaneasca. Vrei bani de masina? Afla cum ii poti obtine pe www.creditemasini.ro !

Ce este CrediteMasini.ro?

Creditemasini.ro este un portal de informare pentru clientii actuali sau potentiali ai bancilor sau institutiilor financiare, ce ofera informatii utile despre solutiile de creditare pentru achizitionarea de autoturisme sau motociclete.

CrediteMasini.ro sintetizeaza informatiile disponibile pentru a simplifica ipotezele in luarea deciziei de alegere a unui credit auto, printr-o analiza comparativa a ofertelor, fiind realizat pe baza informatiilor publice oferite de institutii de creditare de referinta prezente pe piata romaneasca.

Bancile sau institutiile financiare specializate in solutii de creditare au posibilitatea de a-si prezenta produsele bancare specifice, promovandu-si ofertele si avantajele in fata unui public ce doreste achizitionarea unui autovehicul prin intermediul unui credit.

Care sunt avantajele CrediteMasini.ro?

Creditemasini.ro creeaza legatura intre potentialii clienti si informatiile bancilor ofertante de credite pentru achizitionarea de autoturisme, noi sau second, de productie interna sau externa. Portalul prezinta utilizatorilor sai toate informatiile necesare pentru filtrarea si analizarea ofertelor de creditare disponibile pe piata romaneasca. Pe baza rezultatelor comparative, utilizatorul poate lua decizia de a contacta reprezentantul institutiei de creditare, in vederea contractarii creditului dorit.

Prin usurinta in utilizare se reduce timpul de cautare si de alegere a ofertei optime de creditare pentru cumpararea de autoturisme, in concordanta cu necesitatile si veniturile curente ale celor aflati in cautarea unui serviciu avantajos de finantare.

De ce ai nevoie de CrediteMasini.ro?

Obtinerea unei finantari printr-un credit auto ofera multiple avantaje, desi contractarea propriu-zisa poate fi un proces complicat, implicand un efort financiar si de timp. CrediteMasini.ro prezinta structurat informatiile prezente in ofertele institutiilor financiare de creditare pentru o buna analiza comparativa a avantajelor raportate la costuri, din punctul de vedere al clientului direct implicat.

„Creditemasini.ro face parte dintr-o suita de portaluri financiare, care a debutat cu lansarea proiectului www.ebanker.ro si va continua cu noi portaluri dedicate diverselor categorii de produse financiare disponibile pe piata finaciara romaneasca. Filosofia noastra este lansarea unor portaluri care sa trateze serviciile bancare din punctul de vedere al nevoilor utilizatorului, evitand abordarea generalista si concetrandu-ne asupra diverselor categorii de produse financiar bancare, ce raspund punctual unei necesitati specifice a consumatorilor” a declarat Mihai Tataru, Managing Partner, Senior Software.