S-a lansat serviciul Skype Video

Apropo.ro / 02.12.2005, 14:44
S-a lansat serviciul Skype Video
Logitech, producator de camere web si Skype, companie de comunicatii prin Internet, au format o alianta prin care vor furniza convorbiri video gratuite ultilizatorilor Skype din întreaga lume. Skype Video, parte a versiunii beta a Skype 2.0, a fost lansat pentru a fi evaluat de

Logitech, producator de camere web si Skype, companie de comunicatii prin Internet, au format o alianta prin care vor furniza convorbiri video gratuite ultilizatorilor Skype din întreaga lume.

Skype Video, parte a versiunii beta a Skype 2.0, a fost lansat pentru a fi evaluat de comunitatea utilizatorilor.

Cele doua companii au colaborat pentru a certifica camerele web QuickCam si castile pentru PC pentru a putea fi folosite împreuna cu Skype Video

Skype a primit din partea Logitech asistenta si feedback în ceea ce priveste uzabilitatea si performantele acestei noi solutii Skype, care ofera oamenilor o comunicare audio-video prin intermediul internetului, total sincronizata.

Skype Video, care permite si vizualzarea full screen, este o parte integranta a Skype 2.0 si este disponibila gratuit la www.skype.com.

De asemenea, cele doua companii planuiesc sa vânda împreuna Skype Video si camerele web si castile Logitech pe piata mondiala.

Camerele Logitech, care au primit certificarea din partea Skype, sunt QuickCam Fusion, QuickCam Sphere, QuickCam Pro 5000, QuickCam Pro 4000, QuickCam Communicate STX, QuickCam Chat, QuickCam Zoom si QuickCam for Notebooks Pro. Castile Logitech certificate de Skype sunt Logitech USB Premium Headset 350, Logitech USB Headset 250, Logitech Premium Stereo Headset si Logitech Internet Chat Headset.

Logitech este liderul mondial cu peste 25 de milioane de camere web vândute. Compania este lider pe piata produselor destinate comunicarii prin internet – camere web si casti – în piete majore cum ar fi S.U.A., Germania, Franta si Marea Britanie.

Mediafax Business/ IT