S-a lansat un nou radio naţional!

De: Nicoleta Nicolae / 06.11.2015, 13:00
S-a lansat un nou radio naţional!
Digi FM se va lansa în 11 noiembrie. Este vorba despre cel mai nou radio cu acoperire natională. Cu o echipa de 30 de oameni Digi FM înseamnă informaţie, muzică şi stare de bine.

Dimineaţa începe cu “Prima ediţie”, emisiune matinală realizată de Carmen Constantin şi Bogdan Miu. Lucian Mândruţă debutează la radio cu  “Interactiv”, de la 10.00. “Lumea, după prânz” se vede prin ochii Iuliei Verbancu iar de la 16.00 Cetin Rasit dă “Undă Verde” pentru starea de bine.

Digi FM este un radio pentru adulţii tineri, interesaţi de informatie, de noutăţi în general. Firul roşu al acestui radio va fi informaţia. Echipa de ştiri de la Digi FM este formată din 12 jurnalişti de radio, cu experienţă. Lucian Cambeşteanu, ex ProFM, Info Pro şi Pro TV, este convins că ascultătorii vor primi toată informaţia de care au nevoie. “Ştirile Digi FM îşi permit ,,luxul” de a aduce informaţia pe care de multe ori, din lipsă de timp sau de spaţiu, o trecem cu vederea. Până  acum s-a pierdut multă informaţie preţioasă de back-ground care este esenţială pentru a înţelege exact ce ni se întâmplă. Asta vor face ştirile Digi FM. Ştirile Digi FM sunt documentate, scrise si prezentate de o echipă de oameni care ştiu ce înseamnă timpul. Şi nu doar timpul de la un jurnal de ştiri la altul, ci timpul care ne este dat pentru a ne informa”. Îl completează colega lui, Alina Vancia, la rândul ei jurnalist de radio cu ştate vechi.
“Vom  aduce informaţii despre studiile cercetătorilor britanici. Şi, pe lângă astea, multe alte informaţii extreme de utile şi necesare ascultătorilor noştri. Am avut deja de acoperit evenimente care fac istorie şi am văzut reacţia rapidă a colegilor şi mobilizarea generală.

Pentru Adina Goriţă, managerul de proiect Digi FM, lansarea radioului este o mare provocare. “Lansăm un radio pentru ascultătorul cu discernământ, care vrea să fie bine informat: avem ştiri la fiecare oră, avem informaţii în fiecare emisiune, avem voci care au ceva de spus. Şi nu în ultimul rând, avem muzica ce completează o întreagă experienţă radio de care este, credem noi, nevoie in FM-ul românesc.”