S-a lansat videoclipul oficial “Mr. Loverman”!

De: Cristiana Trifu / 11.09.2018, 09:34
S-a lansat videoclipul oficial “Mr. Loverman”!
Suedezul-congolez Mohombi, cântăreţ şi compozitor cu multiple discuri de platină la activ, a captivat publicul cu melodia “Mr. Loverman” la începutul verii lui 2018. Scrisă de Mohombi, Arash Labaf, Anderz Wrethov, Alex P & Victory şi produsă de Alex P & Victory, piesa are o linie melodică fermecatoare, în vreme ce vocea aparte a lui Mohombi o fac de neuitat. Alături de noul videoclip oficial al piesei, pachetul “Mr. Loverman” este acum complet.

Regizat de Jay Veesualz şi produs de Bruno Lopez şi Power House, videoclipul oficial al piesei “Mr. Loverman” este o adevărată aventură vizuala, având-o ca protagonistă pe superba Ebony Anderberg.

Mohombi – Mr. Loverman
https://www.youtube.com/watch?v=sLDE7fxIKLI

De-a lungul timpului, Mohombi a lansat numeroase hit-uri şi a avut colaborări de succes, printre care şi “Bumpy Ride”, “Miss Me” feat. Nelly, “Dirty Situation” feat. Akon, “Coconut Tree” feat. Nicole Sherzinger, “Suave (Kiss Me)” feat. Pitbull and Nayer şi “(Habibi) I Need Your Love” feat. Shaggy.
In 2016, Mohombi câştigă premiul Grammy (Best Latin Album) pentru rolul său de compozitor la albumul lui Pitbull “DALE”. Un alt premiu câştigat de artist este premiul BMI pentru “I Need Your Love” cu Shaggy. In 2017, Mohombi este din nou responsabil pentru o piesă ce devine hit la nivel mondial, “Mi Gente”, lucrând alături de J Balvin, Willy William şi Beyonce. “Mi Gente” a ajuns la #3 în topul Billboard Hot 100 şi a reuşit să se menţină #1 pe Spotify timp de 6 săptămâni.

 

Tags: