S-a negociat, totusi, aseara?

Apropo.ro / 10.01.2002, 10:59
S-a negociat, totusi, aseara?
Ilie Balaci nu s-a mai întîlnit ieri cu Gigi Netoiu, patronul Universitatii plecînd dupa prînz spre Craiova întrucît nu a fost chemat la negocieri Desi parea sa fie o afacere serioasa, care se poate finaliza în cîteva zile sau chiar ore, achizitionarea Universitatii de catre Ilie Balaci

Ilie Balaci nu s-a mai întîlnit ieri cu Gigi Netoiu, patronul Universitatii plecînd dupa prînz spre Craiova întrucît nu a fost chemat la negocieri

Desi parea sa fie o afacere serioasa, care se poate finaliza în cîteva zile sau chiar ore, achizitionarea Universitatii de catre Ilie Balaci risca sa devina o telenovela siropoasa, care sa plictiseasca asistenta la fel de repede cum i-a cucerit atentia. Asa cum anuntasera oamenii din anturajul lui Balaci, discutia decisiva cu Gigi Netoiu trebuia sa aiba loc aseara, însa întîlnirea n-a mai avut loc dintr-un motiv foarte simplu: patronul „Stiintei” n-a fost anuntat de nimeni ca „Printul” ar vrea sa stea la masa tratativelor cu el!

Întors din Santo Domingo marti seara, putin dupa ora 22:00, Netoiu a plecat imediat acasa, iar ieri dimineata a trecut pe la sediul firmei sale, Vincon. În tot acest timp, el nu a fost contactat telefonic de nimeni din anturajul lui Balaci, astfel ca, la ora 17:00, a plecat catre Craiova, asa cum stabilise cu conducerea administrativa a clubului înca de anul trecut. În prealabil, si-a vizitat parintii, care locuiesc în comuna doljeana Poiana Mare, apoi a stat de vorba în cantonamentul din Lunca Jiului cu presedintele Viorel Ilinca, „vicele” Dan Sendrea si managerul general Florin Marin.

Cum aseara a ratat sansa unei discutii lamuritoare cu Netoiu, Ilie încearca sa dea ochii cu „Comandantul” asta-seara, dupa revenirea acestuia în Capitala. În acest sens, Dumitru Visan, fostul director de imagine al Universitatii si unul dintre prietenii cei mai buni ai lui Balaci, i-a trimis ieri, la prînz, o oferta scrisa patronului formatiei din Banie, în care acesta era informat ca „Printul” are cele mai serioase intentii. „Am trimis oferta prin fax si la sediul clubului, si la Vincon. Astfel, l-am anuntat pe domnul Netoiu ca Ilie Balaci este ferm hotarît sa cumpere Universitatea si, în acest sens, solicita o întîlnire în cel mai scurt timp. Speram sa raspunda afirmativ solicitarii noastre”, a declarat Visan. În afara ofertei scrise, Netoiu a aflat mai mult ca sigur de intentia lui Balaci din discutiile telefonice pe care asta-noapte le-a purtat cu Nicu Gheara.

Indiferent daca se va întîlni sau nu azi cu „nea Gigi”, Ilie spune ca dorinta sa de a achizitiona clubul la care a cunoscut consacrarea ramîne valabila. „Eu am spus de prima data ca nici nu stiu daca Gigi Netoiu vrea sa vînda echipa. Interes din partea mea exista, dar asta nu înseamna neaparat ca voi si lua Universitatea. Nu depinde doar de mine”, a marturisit Balaci.

Hotel de 4 stele pentru juveti

Pîna cînd Gigi Netoiu si Ilie Balaci îsi vor regla conturile, daca o vor face vreodata, jucatorii olteni îsi continua programul de pregatire în cantonamentul din Lunca Jiului sub comanda lui Florin Marin. Ei se vor antrena pîna duminica în Craiova, apoi vor veni în Bucuresti, unde luni dimineata e programata vizita medicala la Centrul de Medicina Sportiva. Imediat dupa aceea, craiovenii vor pleca spre Bazna (judetul Sibiu), unde vreme de doua saptamîni vor pregati noul sezon departe de ochii lumii. Hotelul în care se vor caza, „Expro”, e cotat la 4 stele, apartine Romgaz si este disponibil, teoretic, doar angajatilor Regiei.

„Blue Lions” îl ajuta pe Cristi Staicu

Dupa ce au aflat din ProSport de drama lui Cristi Staicu, un tînar de 22 de ani care continua sa joace fotbal, desi si-a pierdut piciorul stîng la vîrsta de 9 ani, oficialii fan-clubului „Blue Lions” au anuntat ca-l vor sprijini financiar pe suporterul Universitatii. „Îl rugam pe Cristi sa ne contacteze prin intermediul ziarului. Am vorbit deja cu un medic care sa-i puna o proteza la picior si-i vom face cadou si un tricou alb-albastru”, a declarat George Ciuca, vicepresedintele „Blue Lions”.
Sursa: www.prosport.ro