S-a predat principalul suspect in cazul baschetbalistului ucis in Giurgiu

Apropo.ro / 10.10.2011, 09:34
S-a predat principalul suspect in cazul baschetbalistului ucis in Giurgiu
Principalul suspect in cazul agresiunii care a dus la moartea baschetbalistului american Hardy Chauncey, s-a predat politiei fiind retinut sub acuzatia de ultraj contra bunelor moravuri si lovituri cauzatoare de moarte.

„Barbatul care este suspectul principal in acest caz s-a predat la Politie dupa actiunea pe care noi am desfasurat-o. A fost audiat de catre procurori, iar din declaratiile lui rezulta ca a avut o altercatie cu baschetbalistul aplicandu-i acestuia o lovitura cu pumnul. Victima s-a lovit cu capul de pardoseala de ciment si probabil si de un alt plan dur, dar urmeaza ca o concluzie medicala sa fie prezentata, luni, de catre medicii legisti ai Institutului Mina Minovici”, a declarat seful Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Judetene Giurgiu, comisar Catalin Georgescu.

Suspectul, George Ionut Tanasoaia, de 25 de ani din Giurgiu, a fost dus in arestul Politiei Judetene Giurgiu, urmand sa fie prezentat magistratilor Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey, de la CSS Giurgiu, a murit duminica dupa-amiaza, la scurt timp dupa ce a iesit din sala de operatie, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florian Bica, purtatorul de cuvant al Spitalului „Bagdasar – Arseni” din Bucuresti.

Cititi mai multe despre moartea baschetbalistului american pe Mediafax.ro.