S-a prelungit perioada de transferari

Apropo.ro / 26.02.2002, 09:04
S-a prelungit perioada de transferari
Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal (FRF) a decis prelungirea perioadei de transferuri ale jucatorilor pe plan intern, se arata într-un comunicat al forului fotbalistic român. Potrivit hotarîrii Comitetului Executiv al FRF din data de 21 februarie 2002, perioada de

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal (FRF) a decis prelungirea perioadei de transferuri ale jucatorilor pe plan intern, se arata într-un comunicat al forului fotbalistic român.

Potrivit hotarîrii Comitetului Executiv al FRF din data de 21 februarie 2002, perioada de transferuri, declanșata pe data de 1 februarie 2002, se va încheia cu 24 de ore înaintea începerii returului campionatului fiecarei categorii competiționale (9 martie, la divizia A).

Aceasta decizie a fost luata ținîndu-se cont de procesul de reorganizare a structurilor sportive în condițiile legii nr.69/2000 și are la baza prevederile Statutului FRF și ale Regulamentului privind statutul și transferul fotbaliștilor, adoptat de FIFA pe data de 5 iulie 2001.

Inițial, perioada de transferuri se încheia pe 28 februarie.

FRF, Liga Profesionista de Fotbal din România și asociațiile județene de fotbal vor aplica aceasta hotarîre corespunzator competențelor ce le revin în materie de transferuri ale jucatorilor.

Sursa: www.prosport.ro