S-a rupt lanţul de iubire! Rihanna şi Drake s-au despărţit. Motivul?

De: Cătălina Matei / 11.10.2016, 12:43
S-a rupt lanţul de iubire! Rihanna şi Drake s-au despărţit. Motivul?
Totul indică faptul că relaţia dintre Drake şi Rihanna este acum istorie. O sursă apropiată de cei doi a declarat site-ului E! News că rapperul canadian şi cântăreaţa din Barbados "se văd cu alte persoane în acest moment".

Relaţia lor, anunţată oficial în iulie, a mers bine în ultimele luni, timp în care cei doi au fost împreună permanent. Ei au participat la petreceri împreună, au cântat alături şi chiar şi-au făcut tatuaje identice. Şi nu trebuie uitat cel mai important moment dintre toate: atunci când Drizzy şi-a mărturisit public dragostea pentru Rih la gala MTV Video Music Awards 2016, în luna august.

Dezvăluirea şocantă a unei vedete cunoscute la noi: „Sunt excitată tot timpul”

Dar toate acestea nu mai sunt decât o amintire acum, întrucât cei doi artişti par să fi ales drumuri separate. O sursă din anturajul artiştilor a declarat că ei nu mai sunt un cuplu. ”Încă se mai iubesc, dar agendele lor i-au separat. Totuşi, lucrurile se pot schimba, în mai bine sau în mai rău. Ei încă mai fac parte din viaţa celuilalt”. Drake s-ar întâlni acum cu supermodelul India Love. O a doua sursă a susţinut că cei doi ar fi împreună de cel puţin câteva săptămâni. Destul de interesant, s-a zvonit că fostul iubit al India Love, Cliff Dixon, ar fi înşelat-o pe aceasta cu Rihanna.

Filmată într-un capot transparent! Imagini interzise minorilor