S-a schimbat modificarea: Saw IV e de vazut la cinema!

De: Dragos Tanase / 13.03.2008, 12:40
S-a schimbat modificarea: Saw IV e de vazut la cinema!
CNC a admis contestatia distribuitorilor filmului "Saw IV", hotarand ca poate rula in cinema cu calificativul "interzis minorilor sub 18 ani"!

Comisia de rating a Centrului National al Cinematografiei (CNC) a admis, ieri, contestatia distribuitorilor filmului "Saw IV", hotarand ca poate rula in cinematografe cu calificativul "interzis minorilor sub 18 ani", a declarat pentru Mediafax Diana Gheorghis, de la New Films.

Diana Gheorghis a spus ca s-a reunit intrega comisie de rating a CNC, care, dupa o noua vizionarea, a revenit asupra deciziei de interzicere a filmului. Astfel, filmul va intra in cinematografe din 28 martie.

Filmul "Saw IV" era interzis in Romania!

Thrriler-ul "Puzzle mortal IV/ Saw IV", cu Tobin Bell si Costas Mandylor in rolurile principale, ar fi trebuit sa aiba premiera in cinematografele romanesti in 14 martie, dar CNC a hotara interzicerea difuzarii acestuia.

Distribuitorul filmului, New Film, a contestat, pe 6 martie, aceasta decizie si au introdus in circuitul cinematografic un alt film care sa il inlocuiasca.

Comedia "Rataciti… In porno" de Michael Traeger, despre un barbat dintr-un oras mic care, in plina criza a varstei de mijloc, se hotaraste sa faca bani din sex, a intrat in cinematografele romanesti din 14 martie, in locul filmului "Saw IV", respins de CNC.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!