S-a sinucis „omul tigru”, Dennis Avner

Apropo.ro / 14.11.2012, 13:30
Dennis Avner, cel cunoscut lumii întregi în urma tatuajelor și piercing-urilor care l-au făcut să semene cu un tigru, a fost găsit mort în locuința sa din Nevada.

Veteran al trupelor US Navy, Dennis Avner a fost găsit mort în locuința sa din Nevada, la 54 de ani. Din primele investigații se pare că este vorba de o sinucidere.

Avner

Trupul său neînsuflețit a fost găsit pe 5 noiembrie, și nici până la această dată nu au fost date publicității motivele care l-au împins la acest gest.

Dennis Avner, de profesie programator, a apărut în toate emisiunile televizate care urmăreau subiecte incendiare.

Avner

Bărbatul era cunoscut pe mapamond datorită tatuajelor și piercenguri-lor numeroase, pe tot coprul, care îl făceau să semene cu un tigru. De aceea, el era supranumit și „omul tigru„.

Bărbatul care a ajuns să semene cu o felină, în urma unor proceduri estetice, din cap până în picioare, și-a tăiat în două și limba, dar și-a ascuțit și dinții precum au animalele de pradă.

Avner

Avner era descendent din indieni americani, era un Huron și dorea să păstreze toate tradițiile neamului său. Discuția cu un șef de trib l-a determinat să pornească pe drumul transformării fizice , pentru a ajunge „omul tigru”.