„S-ar putea ca relația cu Antonia să-l facă pe Alex Velea să pară un bărbat matur”

De: Mia Nicolescu / 08.06.2013, 12:34
Unul dintre cei mai cunoscuți impresari muzicali pune pe seama strategiei de marketing presupusa relație a lui Alex Velea cu Antonia.

Toată lumea vorbește despre povestea de dragoste pe care s-ar părea că o trăiesc Antonia, mămică singură, și Alex Velea, bărbat însurat.

În timp ce unele surse au dezvăluit că soția lui Velea este dispusă să părăsească căminul conjugal, dacă artistul nu renunță la prietenia cu frumoasa cântăreață, impresarul Radu Baron este de părere că acest scandal îi ajută pe cei doi să se vândă publicului.

„Având în vedere că sexul este cel mai vândut subiect de presă, poate fi ingredientul care să gartanteze succescu. Au nevoie de o astfel de imagine pentru că și Alex Velea și Antonia au ajuns să fie vânduți de publicul minor, care nu este cel care asigură profit. S-ar putea ca relația cu Antonia să-l facă pe Alex Velea să pară un bărbat matur. Fără a avea pretenția că dețin informații concrete, un astfel de subiect le pică foarte bine”, a declarat Radu Baron, la Poveștiri Adevărate.

Alex Velea și Antonia

Impresarul a dat un alt exemplu de astfel de scandal – relația dintre Anastasia Lazariuc și Mihai Constantinescu: „Vorbim despre o posibilă relație între ei de cel puțin 10 ani. Un scandal de presă poate să ajute cariera unui artist”.