S-au ales finaliştii „X Factor”!

De: Cătălina Matei / 30.11.2014, 17:00
S-au ales finaliştii „X Factor”!
După 12 ediţii emoţionante, în care peste 400 de concurenţi şi-au făcut apariţia în faţa celor trei juraţi, dornici să demonstreze că merită un loc în galele live ale show-ului, dar şi o şansă la marele premiu de 100.000 de euro, pe 29 noimebrie, juraţii au anunţat finaliştii celui de-al patrulea sezon „X Factor”.

Iată cine sunt concurenţii pe care cei trei juraţi-mentori au avut curajul să îi trimită în probele decisive. Showmanul Brenciu a decis să meargă în galele live, în categoria sa, „14-20 de ani”, cu Monica Sannino, Adina Răducan şi Cristian Goaie, categoria „Peste 20 de ani”, antrenată de rock-starul Bănică îi aruncă în luptă pe Nicoleta Nucă, Alexandra Crişan şi Alex Florea, în vreme ce diva Delia merge mai departe alături de trupa 69, alcătuită din Maria şi Cocoon Kills, trupa Contrast, formată din Irina şi Ştefan Condrea şi gemenii de la R-Twins.

Vinerea viitoare, de la 20:30, aceştia duc spectacolul la un alt nivel, în prima gală live a super show-ului „X Factor’, la Antena 1.

Vezi mai mlte poze cu finalistii X Factor în galeria foto.