S-au anunţat artiştii care cântă la Media Music Awards! Iată ce nume mari vin la Sibiu pe 3 septembrie!

De: Nicoleta Nicolae / 06.08.2015, 18:00
S-au anunţat artiştii care cântă la Media Music Awards! Iată ce nume mari vin la Sibiu pe 3 septembrie!
Peste 40 de artisti consacrati vor urca pe scena celei de-a patra editii a Media Music Awards. In seara de 3 septembrie, la gala muzicala de la Sibiu vor canta nume cunoscute precum Andra, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, 3 Sud Est, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Ruby, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Balan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.

Spectacolul din Piata Mare se va transforma intr-un adevarat maraton muzical, la care vor asista peste 40.000 de spectatori.

Artistii vor canta pe o scena impozanta, cu o deschidere de 60 de metri, comparabila cu latimea unui teren de fotbal. Pe langa cei anuntati, vor participa si alte vedete din showbiz si artisti care au sansa sa castige mult-ravnitele premii.

Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza numarului de difuzari media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflecta succesul real al artistilor romani, ii premiaza pe cei mai iubiti de public si piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzari media si vizualizari pe internet.

Media Music Awards 2015 este organizat de Asociatia Culturala Media Music Awards, prezentat de Coca Cola si sustinut de de MTV Romania si Kiss FM. Media Music Awards este un proiect cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.