S-au căsătorit în cimitir pentru a „participa” și părinții decedați

Apropo.ro / 23.05.2012, 12:30
S-au căsătorit în cimitir pentru a
Diane Waller și Randy Kjarland din Minnesota au ales să își unească destinele în cimitirul în care erau înmormântați părinții decedați, pentru ca și acestia să ia parte la ceremonia lor.

Diane Waller și Randy Kjarland din Minnesota s-au căsătorit în cimitirul în care erau înmormântați părinții lor. Gestul inedit a fost făcut din dorința ca, și cei care nu mai sunt în viață, să le fie aproape în aceste momente.

Cei doi nu au fost singuri la cimitir, ci o mulțime de prieteni le-au fost alături.

„Anumite persoane cred că este o glumă, dar ce am făcut noi este cât se poate de serios. Unii dintre prietenii noștri au început să plângă atunci când le-am spus povestea”, a declarat Randy.

Părinții celor doi și-au dorit întotdeauna ca Diane și Randy să formeze un cuplu, dar din păcate nu au mai apucat să le fie alături la ceremonie. Se cunoșteau din copilărie, dar pe atunci erau prea tineri să se căsătorească. Drumurile lor s-au despărțit, și-au făcut familii separat, dar viața i-a readus, peste ani, împreună, așa cum și-ar fi dorit și părinții lor.

Nunta în cimitir, poate și printre puținele care s-au întâmplat până acum în lume, le-a îndeplinit această dorință de a fi aproape și de părinți.

În semn de respect pentru cei care nu mai sunt în viață, cei doi miri și invitații lor au depus trandafiri roșii la morminte.