S-au cuplat la locul de muncă!

Apropo.ro / 31.08.2012, 07:00
S-au cuplat la locul de muncă!
Când te săruîi şi simulezi scene de dragoste cu un coleg de serviciu, inevitabil, se întâmplă să te şi îndragosteşti de el. Este cazul acestor actori de la Hollywood.

Andrew Garfield şi Emma Stone s-au îndrăgostit pe platourile de filmare la „The Amazing Spider-Man”.

Între scenele de sex explicite a căror protagonişti erau, Anna Paquin şi „vampirul” Stephen Moyer au avut timp să se îndrăgostească, să se căsătorească, iar acum urmează să devină părinţi… de gemeni.

Înainte să-l cunoască pe Brad Pitt, Angelina Jolie credea că este doar un tip frumuşel şi tâmpiţel, însă lucrul alături de acesta la „Mr. and Mrs. Smith” i-a schimbat complet părerea. Pitt este însurat la acea vreme cu Jennifer Aniston, dar nu a durat mult până a divorţat, iar acum urmează să se căsătorească cu mare fast cu Angelina. Şi, între timp, cei doi au devenit părinţii a şase copii.

Katherine Heigl şi cântăreţul Josh Kelley s-au cunoscut în 2005, când ea a fost anagajată să apară în videoclipul lui, „Only You”. Un an mai târziu, se logodeau, iar acum sunt părinţii a două fetiţe înfiate.

Jessica Alba l-a întâlnit pe Cash Warren, fiul actorului Michael Warren, în timp ce lucra la „Fantastic Four”. Cei doi s-au căsătorit în 2008, patru ani mai târziu, iar acum au două fetiţe: Honor Marie şi Haven Garner.

În 2006, Jenna Dewan l-a cunoscut pe Channing Tatum pe platourile de filmare de la „Step Up”. După ce producţia s-a încheiat, cei doi au început să iasă împreună şi, trei ani mai târziu, s-au căsătorit în Malibu, California.

Penelope Cruz l-a cunoscut pe Javier Bardem în 1992, pe când lucrau amândoi la filmul „Jamon, Jamon”. Au mai trecut 15 ani până când cei doi actori au devenit un cuplu, iar în 2010 s-au căsătorit în secret, în Bahamas.

Rachel Weisz ş Daniel Craig s-au îndrăgostit unul de celălalt în timpul filmărilor pentru thrillerul „Dream House”. Ambii actori se despărţiseră recent de partenerii lor de viaţă – Rachel Weisz, de regizorul american Darren Aronofsky, cu care are un fiu, Henry Chance, iar Daniel Craig, de producătoarea de film Satsuki Mitchell. La niciun an după ce s-au cunoscut, cei doi s-au căsătorit.

Natalie Portman l-a întâlnit pe balerinul şi coregraful francez Benjamin Millepied pe platourile de filmare ale thriller-ului „Black Swan”. Cei doi au împreună un copil şi s-au la începutul acestei luni, în California.

Deşi se crede că Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au întâlnit în 2003, pe platourile filmului „Daredevil”, în realitate cei doi se cunosc din 2011, când au lucrat amândoi la „Pearl Harbor”. Abia în 2004, au început o relaţie sentimentală, iar un an mai târziu, s-au logodit, chiar în ziua în care Jennifer Garner împlinea 33 de ani. Cei doi actori au împreună trei copii, un băiat şi două fetiţe.

Neozeelandezul Russell Crowe a cunoscut-o pe cântăreaţa Danielle Spencer în 1989, în timpul filmărilor la „The Crossing”. S-a căsătorit cu ea după 14 ani, la ferma lui de vite din Australia.