S-au despărțit Mădălina Ghenea și Gerard Butler?

De: Mia Nicolescu / 19.03.2013, 09:49
Se logodiseră, se pregăteau de nuntă, dar au ajuns să se despartă. Conform presei din Italia, Mădălina Ghenea s-ar fi despărțit de Gerard Butler și s-a cuplat din nou cu un fost iubit, fotbalistul Marco Borriello.

Frumoasa româncă Mădălina Ghenea (24) a petrecut o noapte incendiară, într-un club din Italia, în compania lui Marco Borriello, unul dintre cei mai sexy fotbaliști din Peninsulă și, în același timp, fostul ei iubit.

Dovada stă într-o fotografie publicată de jurnalistul italian Selvaggia Lucarelli pe contul său de Twitter, în care Borriello o îmbrățișează pe la spate pe Mădălina.

Mădălina Ghenea și Marco Borriello

Mădălina Ghenea, savurată pe la spate de fotbalistul Marco Borriello

„Oamenii din „Plastic” (nr. numele clubului) nu fac altceva decât să vorbească despre Mădălina Ghenea și Boriello care erau intimi aseară. Am găsit fotografia”, este explicația fotografiei.

Presa din Italia merge mai departe și spune Mădălina Ghenea s-a despărțit deja de Gerard Butler (43), căci în caz contrar nu ar fi ieșit niciodată cu un fost iubit.

HEPTA: Mădălina Ghenea și Gerard Butler

Mădălina Ghenea și Gerard Butler formau un cuplu frumos și fericit

Mădălina Ghenea și Gerard Butler sunt împreună de 8 luni, s-au logodit în mare secret și formau un cuplu fericit, de invidiat.

„Relația noastră merge bine. Sunt mai fericit și mai calm, așa cum nu am mai fost de foarte multă vreme. În această perioadă sunt foarte zen, iar acest fapt te ajută să trăiești mai ușor”, declara celebrul actor în urmă cu puțin timp.