S-au impacat

De: Mirel Mircea / 30.01.2008, 14:48
S-au impacat
Mircea Rednic spune ca Marius Constantin si Dani Coman s-au impacat imediat dupa conflictul pe care cei doi rapidisti l-au avut

Mircea Rednic spune ca Marius Constantin si Dani Coman s-au impacat imediat dupa conflictul pe care cei doi rapidisti l-au avut la antrenamentul de ieri dimineata.

“M-a surprins neplacut faptul ca un astfel de subiect a ajuns pe prima pagina a ziarelor. Sunt lucruri normale, avand in vedere incarcatura acumulata in aceasta perioada de pregatire. In cazul lui Marius Constantin este si o presiune suplimentara cauzata de articolele care apar zilnic prin presa, legate de asa-zise oferte care nu fac decat sa il agite si sa il nelinisteasca. Oricum, cei doi jucatori s-au impacat, au vorbit si si-au dat mana imediat dupa antrenament, iar Marius s-a pregatit separat dupa-amiaza fiindca a fost sanctionat. Am vorbit cu el si i-am spus ca a gresit, fiindca nu trebuia sa paraseasca antrenamentul fara acordul meu. El va primi si o amenda din aceasta cauza, dat totul se termina aici. Dealtfel, amandoi vor participa la jocul din aceasta dupa-amiaza impotriva celor de la Naval”, a declarat Mircea Rednic pentru site-ul oficial al clubului.

Incidentul cu pricina a fost dezvaluit intr-un articol aparut astazi in Prosport.