S-au împăcat? Chris Brown, aproape gol, în patul Rihannei (Poze)

Apropo.ro / 26.11.2012, 16:00
Rihanna a postat pe Twitter o fotografie cu Chris Brown, aproape gol, în patul ei. Este posibil ca cei doi să mai fi dat o șansă relației lor?

Se pare că Rihanna a uitat bătăile pe care i le-a aplicat fostul iubit, aproape devenit actual, cântărețul Chris Brown. Scandalul conjugal lua amploare în februarie 2009, iar Rihanna apărea în diverse fotografii cu urme ale violenței lui Brown.

A vorbit despre el că îl urăște, că nu-l mai vrea, etc, însă acum pare că a șters totul cu buretele. Ba chiar l-ar fi primit și în pat judecând după imaginea postată de Rihanna pe Twitter, cu Brown gol pe jumătate, în dormitorul ei.

Chris Brown gol

Dacă apropierea intimă dintre cei doi este totuși sub semnul întrebării, că formează un cuplu muzical nu mai este nicio îndoială.

Chris Brown a cântat alături de Rihanna în concertul programat la Berlin, Germania, show ce face parte din turneul mondial „Carpe Diem”.

Rihanna

Ambii neagă că ar mai fi altceva între ei, în afara unei prietenii sincere. „Am fost împreună, dar acum suntem doar buni prieteni„, spune Brown.

Ce fac cu viața mea, și în timpul meu liber, nu ar trebui să intereseze pe nimeni„, a adăugat Rihanna. Păcat că nu a avut aceste gânduri atunci când a încasat-o de la Brown.