Să ne pregătim de sărbatori cu Jamie Oliver! Preparate rapide şi uşoare – FOTO

De: Cristiana Trifu / 08.12.2017, 14:30
Să ne pregătim de sărbatori cu Jamie Oliver! Preparate rapide şi uşoare - FOTO
Se apropie sărbătorile de iarnă şi TV Paprika vine cu câteva propuneri de emisiuni speciale de Crăciun.

SPECIAL DE CRĂCIUN, Jamie Oliver la TV Paprika!

Mereu ne surprinde cu trucurile sale din bucătărie, cu lejeriatea şi rapiditatea cu care găteşte. În tot ceea ce prepară Jamie găsim pasiune, dragoste, atenţie deosebită asupra gustului şi modului de prezentare. Reţetele pe care le pregăteşte sunt extrem de apetisante, punând mare accent pe ingrediente şi de aceea tot ce foloseşte pentru prepararea mâncării este de cea mai bună calitate.

„Reţete de Crăciun cu Jamie” (producţie 2016).

De-a lungul anilor, de Crăciun, Jamie Oliver a experimentat diferite moduri de pregătire a preparatelor clasice. În acest an însă, el ne prezintă cele mai sigure reţete: vom cunoaşte feluri de mâncare excepţionale pregătite de Jamie familiei sale cu ocazia Crăciunului. La fel ca noi toţi, în ziua cea mare, Jamie vrea să petreacă cât mai mult timp cu prietenii şi familia. De aceea, el a întocmit un meniu festiv care nu necesită petrecerea de ore întregi în bucătărie.
Puteţi urmări emisiunea pe 19 decembrie (de la 21:00) şi 20 decembrie (de la 16:00).

„Crăciun italian cu Jamie” (producţie 2017), o nouă emisiune specială de o oră.

De data aceasta, Jamie Oliver porneşte într-o călătorie în fermecătoarea Vale Aosta din nordul Italiei. El ne împărtăşeşte reţete festive minunate prin care sărbătorile de Crăciun dobândesc un caracter italian. Cu ocazia Crăciunului, Jamie organizează un ospăţ fantastic. El se concentrează pe două „decoruri de masă” extraordinare: curcanul pregătit în stil italian şi porchetta clasică. Dar nu vor lipsi nici antreurile, legumele, dulciurile şi băuturile, toate având un iz italian fin. Alături, îi va sta, prietenul Gennaro Contaldo.
Puteţi urmări emisiunea pe 8 decembrie (de la 15:00), 20 decembrie (de la 21:00) şi 21 decembrie (de la 16:00).
  

Preparate rapide şi uşoare cu Jamie

Jamie’s Quick And Easy Food (18x30min)
Premiera: 23 decembrie, ora 10:30

Jamie Oliver simplifică mai mult ca niciodată prepararea delicateselor de casă, care pot fi gătite oricând, în orice zi, chiar şi de către cei care nu au mult timp la dispoziţie. Jamie foloseşte doar cinci ingrediente pentru fiecare reţetă, demonstrând că bucatele fantastice nu se datorează unei cantităţi infinite de ingrediente. Vom cunoaşte mâncăruri cu totul noi, fiecare episod încântându-ne cu un amestec de carne, peşte, legume şi mâncăruri dulci. Aceste bucate simple, dar extrem de gustoase, necesită doar câteva ingrediente de calitate bună, presărate cu ideile cele mai bune ale lui Jamie.