Sabin Ilie, exclus din lotul Rapidului și amendat cu 1.300 de euro

Apropo.ro / 13.02.2005, 13:22
Sabin Ilie, exclus din lotul Rapidului și amendat cu 1.300 de euro
Jucatorul Sabin Ilie a fost exclus din lotul Rapidului pe termen nedeterminat și amendat cu 1.300 de euro dupa ce a lipsit de la ședința de pregatire de vineri dimineața, informeaza site-ul oficial al clubului giuleștean. "Sabin Ilie a lipsit nemotivat de

Jucatorul Sabin Ilie a fost exclus din lotul Rapidului pe termen nedeterminat și amendat cu 1.300 de euro dupa ce a lipsit de la ședința de pregatire de vineri dimineața, informeaza site-ul oficial al clubului giuleștean.

„Sabin Ilie a lipsit nemotivat de la antrenamentul din aceasta dimineața, iar reacția conducerii a fost prompta și, din pacate pentru atacantul giuleștean, extrem de dura. Sabin a fost trimis sa se pregateasca pe termen nedeterminat sub comanda antrenorului Mihai Stoica, la echipa satelit, și va pierde astfel turneul de pregatire din Antalya, în care Rapid pleaca pe 14 februarie. În plus, conform regulamentului de ordine interioara, jucatorul a fost amendat cu 1.300 euro”, se arata pe site-ul echipei Rapid.

Antrenorul Razvan Lucescu s-a declarat surprins și mîhnit de atitudinea jucatorului în vîrsta de 30 de ani.

„Regret ca la nivelul acesta se petrec astfel de incidente, în care iese la iveala o nedorita lipsa de responsabilitate. Pentru a obține performanța, în viața este nevoie sa știi sa faci sacrificii. Îmi pare rau pentru calitațile pe care le are Sabin și pentru faptul ca astfel de comportamente l-au facut sa nu se realizeze pîna acum la adevaratul sau potențial. El trebuie sa fie conștient ca este cap de familie, tata a doi copii și macar în ceasul al doisprezecelea e nevoie sa înțeleaga ca astfel de acțiuni nesabuite nu-l implica numai pe el, ci și pe membrii familiei sau pe colegii sai”, a afirmat tehnicianul.

La rîndul sau, președintele clubului Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat ca toți jucatorii giuleșteni sînt monitorizați și în afara terenului de joc.

„Îmi pare rau ca Sabin Ilie n-a înțeles mesajele repetate pe care i le-am transmis, privind viața sa extrasportiva. Mi-aș dori ca acesta sa ramîna un caz singular și vreau sa se știe ca absolut toți jucatorii noștri sînt monitorizați, la fel cum se practica la marile cluburi din Europa”, a spus oficialul giuleștean.

Mediafax