Sabin Ilie si sotia sa dezmint implicarea în dosarul Camataru

Apropo.ro / 15.09.2004, 11:16
Sabin Ilie si sotia sa dezmint implicarea în dosarul Camataru
Atacantul rapidist Sabin Ilie și soția sa, Nicoleta, au dezmințit, marți, în fața organelor de ancheta, ca ar avea vreo implicare în dosarul fraților Sile și Nuțu Camataru, infirmînd astfel depozițiile potrivit carora ar fi împrumutat bani de la

Atacantul rapidist Sabin Ilie și soția sa, Nicoleta, au dezmințit, marți, în fața organelor de ancheta, ca ar avea vreo implicare în dosarul fraților Sile și Nuțu Camataru, infirmînd astfel depozițiile potrivit carora ar fi împrumutat bani de la liderii clanului.

Sabin Ilie și soția sa au venit la sediul Parchetului Înaltei Curți de Casație și Justiție, pentru a da o declarație potrivit careia nu au avut nici o legatura cu nici una dintre persoanele implicate în acest dosar. 

Familia Ilie a fost nominalizata în cauza de catre un inculpat care, în timpul audierilor, ar fi susținut ca Nicoleta Ilie ar fi împrumutat bani de la frații Camataru pentru a plati mai repede o serie de bunuri casnice pe care le achiziționase, susțin surse judiciare. De asemenea, în declarație se mai menționa ca soția fotbalistului ar fi fost șantajata pentru ca ea sa returneze mai repede suma respectiva.

„Nu avem nici o implicare în acest dosar, nu i-am cunoscut niciodata pe frații Camataru și nu am facut afaceri cu ei. Și apoi, noi nu avem nevoie sa împrumutam bani de la Camatari”, au declarat soții Ilie, dupa ce au ieșit din sediul Parchetului instanței supreme.

Mediafax