Sabina Lisievici, aniversare la Palat! Actriţa românca a păşit pe urmele Reginei Elisabeta!

De: Mioara Tronaru / 09.09.2019, 14:01
Sabina Lisievici, aniversare la Palat! Actriţa românca a păşit pe urmele Reginei Elisabeta!
“Nu imi doresc decat sa joc cat mai mult si la noi in tara si sa mi se recunoasca talentul!”

Este tanara, frumoasa, talentata si promite mult! In plus, are un atu! A stat 7 luni in Los Angeles, la Hollywood, acolo unde s-a format ca actor metodist si a pasit pe urmele unor actori de calibru. La 29 de ani, actrita Sabina Lisievici aspira la recunoasterea din tara si spera sa joace in cat mai multe productii romanesti, pentru ca in America a aratat ce poate!

Frumoasa actrita s-a intors recent din Austria, de la Viena, acolo unde si-a dorit sa isi serbeze ziua de nastere in compania prietenilor. A vizitat majoritatea obiectivelor turistice, a pasit pe urmele Reginei Elisabeta si i s-a cantat “La multi ani” la Palatul Schönbrunn.

“Mi-am dorit ca aniversarea celor 29 de ani sa ma prinda la Viena. Am acolo niste prieteni frumosi si mi-au facut ziua de nastere si mai frumoasa! Mi-au cantat “La multi ani” la Palatul Schönbrunn, la palatul lui Sisi, am avut 3 torturi. Unul la palat, al doilea pe Dunare, pe un mare vas de croaziera transformat in restaurant in Viena si al treilea tort, tot pe Dunare, dar mai aproape, ne-am oprit la Cazanele Dunarii, la intoarcere. Am primit multe carti, un voucher de conducere off road, dar excursia in sine  la Viena a fost cadoul cel mai frumos de ziua mea! Nu imi doresc decat sa joc cat mai mult si la noi in tara si sa mi se recunoasca talentul”, marturiseste actrita Sabina Lisievici care are deja la activ mai multe filme productii americane.

Precum Wild sunflower (2019) si I Am Not for Sale: The Fight to End Human Trafficking (2019). In prezent, Sabina a fost cooptata in distributia filmului “Back 2 Back” si joaca alaturi de actori cunoscuti si nu numai, precum Florin Piersic JR, Howard Dell, Ionut Iftimoaie, Sandu Lungu, Marius Visan si multi altii.

 

Tags: