„Sageata” la nationala

De: Mirel Mircea / 11.03.2008, 15:37
Victor Piturca a anuntat numele jucatorilor romani legitimati la cluburi de peste hotare, convocati pentru meciul amical contra Rusiei

Victor Piturca a anuntat numele jucatorilor romani legitimati la cluburi de peste hotare, convocati pentru meciul amical contra Rusiei, programat pe stadionul "Steaua" la data de 26 martie, informeaza FRF.

Printre jucatorii anuntati de selectioner se regaseste si atacantul Marius Niculae care se afla la prima convocare dupa turneul amical pe care nationala l-a intreprins in Statele Unite ale Americii, in 2006.

Iata lista cu "stranerii: selectionati de Piturca: Cosmin Contra (Getafe CF), George Ogararu (AFC Ajax Amsterdam), Gabriel Tamas (AJ Auxerre), Stefan Radu (SS Lazio Roma), Razvan Rat (FC Sahtior Donetk), Cristian Chivu (FC Internazionale Milano), Florentin Petre (TSKA Sofia), Razvan Cocis (FC Lokomotiv Moscova), Marius Niculae (Inverness), Daniel Niculae (AJ Auxerre) si Ciprian Marica (VfB Stuttgart).

Dupa cum se observa, pe lista nu apare Adrian Mutu. Se pare ca Piturca a decis sa-l menajeze desi atacantul roman are sanse foarte mari sa fie apt de joc la data amicalului cu Rusia.

Numele jucatorilor legitimati la cluburi din tara, convocati pentru acest joc, vor fi anuntate dupa disputarea meciurilor din cadrul etapei a 25-a a campionatului Ligii I.

Reunirea este prevazuta pentru ziua de 24 martie, ora 12.00, la Saftica.