Sahtior a fost eliminata din Europa

Apropo.ro / 05.12.2007, 10:04
Sahtior a fost eliminata din Europa
Sahtior Donetk a pierdut, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-2 (1-2), meciul sustinut in compania formatiei Benfica Lisabona

Sahtior Donetk a pierdut, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-2 (1-2), meciul sustinut in compania formatiei Benfica Lisabona, rezultat in urma caruia gruparea ucraineana a fost eliminata din competitiile europene.

Pentru Sahtior a marcat Lucarelli ’30, din penalti, in timp ce pentru Benfica a inscris Cardozo ‘6 si ’22.

La Sahtior, fundasul Razvan Rat a fost integralist.

In celalalt meci al grupei AC Milan a invins formatia Celtic Glasgow, cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Inzaghi, in minutul 70.

Sahtior Donetk avea nevoie de victorie cu Benfica, dar si de o victorie a echipei AC Milan in meciul cu Celtic pentru a se califica in optimile Ligii Campionilor.

Insa formatia pregatita de Lucescu nu a reusit sa castige pe teren propriu si a ramas cu 6 puncte in clasament, permitand formatiei Benfica sa o depaseasca in clasament si, cu 7 puncte, sa se califice in 16-imile Cupei UEFA.

AC Milan si Celtic Glasgow sunt echipele calificate in optimile Ligii Campionilor din grupa D, in aceasta ordine. AC Milan a acumulat 13 puncte, in timp ce Celtic a obtinut 9 puncte.

Celelalte meciuri din ultima etapa a fazei grupelor Ligii Campionilor se disputa saptamana viitoare, partidele din grupa D jucandu-se marti deoarece AC Milan va evolua, in perioada 7-16 decembrie, la Campionatul Mondial al Cluburilor.