Sahtior, in finala Cupei UEFA!

Apropo.ro / 07.05.2009, 21:36
Sahtior, in finala Cupei UEFA!
Jucatorii lui Lucescu au suferit teribil insa au reusit sa castige cu 2-1 in fata celor de la Dinamo Kiev.

Jucatorii lui Lucescu au suferit teribil insa au reusit sa castige cu 2-1 in fata celor de la Dinamo Kiev, scrie Prosport.

Sahtiorul lui Mircea Lucescu si Razvan Rat a inceput in forta partida cu marea rivala, Dinamo Kiev, in returul semifinalei din Cupa UEFA. Cu toate acestea, kievenii sunt aproape de deschiderea scoruli, insa Bangoura nu prinde cadrul portii din 13 metri. (min 14)

Elevii lui Lucescu se avanta in atac, dar defensiva oaspetilor e de netrecut…pana in minutul 17: Srna centreaza de pe dreapta, Jadson reia elegant cu latul si Sahtiorul deja se gandea la finala. Kievul nu reactioneaza si jucatorii din Donetk mai rateaza cateva ocazii bune de gol. Trupa condusa de Yuri Semin se trezeste din pumni si domnina finalul primei reprize.

Dupa pauza Kievul continua jocul bun si reuseste egalarea prin Bangoura, care profita de apararea adormita a Sahtiorului.

Toata lumea astepta prelungirile, insa Ilsinho iese la rampa, alineaza apararea Kievului si inscrie.

Dinamo se arunca in atac cu toata echipa, insa defensiva "minerilor" rezista si Lucescu si Rat duc Sahtiorul in finala Cupei UEFA.

 
Sursa foto: Prosport