Salariu consistent Ce avere deţine Beatrice Rancea, fosta soţie a lui Claudiu Bleonţ

De: Cătălina Matei / 27.09.2016, 16:39
Salariu consistent Ce avere deţine Beatrice Rancea, fosta soţie a lui Claudiu Bleonţ
Regizorul Beatrice Rancea şi-a depus declaraţia de avere după mai bine de 5 ani în care nu a făcut-o.

Beatrice Rancea a fost numită recent în funcţia de manager al Operei Naţionale Bucureşti. Fostă soţie a actorului Claudiu Bleonţ a fost nevoită să-şi facă publică declaraţia de avere. Astfel că din document reiese că Rancea deţine două terenuri, o casă de locuit în Bucureşti şi o casă de vacanţă în judeţul Giurgiu. 

Potrivit stirilekanald.ro, Beatrice Rancea a avut, în 2015, un salariu de 44.792 de lei, de la Opera din Iaşi, veniturile sale fiind completate cu suma de 22.856 de lei, un contract de drepturi de autor cu o televiziune. În total, Rancea a câştigat 67.648 de lei, adică 5.637 de lei pe lună. 

Beatrice Rancea a debutat ca balerină la Opera Română, dar un grav accident la genunchi i-a pus capăt carierei.  S-a înscris la Regie, punând în scenă piesele: ”Romeo şi Julieta”şi ”Opera de trei parale”. Din 2011 până anul acesta a fost manager la Opera Naţională din Iaşi. A fost şi jurat la ”Dansez pentru tine”(PRO TV), timp de şapte ani. Beatrice a fost căsătorită 14 ani cu Claudiu Bleonţ, iar acum e măritată cu actorul Doru Rancea.