Salma Hayek produce un serial despre sânii vorbitori ai unei femei, pentru HBO Max

De: Loredana Toma / 06.02.2021, 08:48
Salma Hayek produce un serial despre sânii vorbitori ai unei femei, pentru HBO Max

Actrița Salma Hayek va produce pentru platforma de streaming HBO Max un serial de comedie despre sânii vorbitori ai unei femei. Hayek, care urmează să-și lanseze cel mai recent film, “Bliss”, pe Amazon Prime, va produce noul proiect alături de partenerii săi, Jose Tamez și Siobhan Flynn, prin compania sa, Ventanarosa Productions.

“Este o serie despre perspective pe care nu îndrăznim să le vedem”

Seria este o adaptare a cărții  “A Boob’s Life”, scrisă de Leslie Lehr, și va fi împărțită în episoade de câte 30 de minute. Viața unei femei în vârstă de 40 de ani pe nume Leslie este răsturnată în momentul în care sânii ei încep să vorbească cu ea, potrivit Deadline.

“Leslie este forțată să se uite la ea însăși dintr-o perspectivă nouă, iar show-ul analizează cum este viața într-un corp de femeie și într-o cultură care este obsedată de sâni. Show-ul vrea să pună accent pe presiunea la care femeile sunt mereu supuse și pe sentimentul colectiv că, orice ar face o femeie, niciodată nu este de ajuns. În acest show, le oferim sânilor o voce pentru a ne relata o perspectivă pe care noi nu îndrăznim să o vedem”, a spus Hayek.

Printre proiectele din prezent ale actriței în vârstă de 54 de ani se numără rolul Soniei Kincaid din “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, în care joacă alături de  Ryan Reynolds și de Samuel L. Jackson, precum și cel al lui Ajak, alături de Angelina Jolie și Gemma Chan, în filmul “Eternals”, cu lansare pe 5 noiembrie.

CITEȘTE ȘI: Salma Hayek, răvăşitoare în costum de baie! 

Foto: Profimedia Images