Salma – nuntă fără tam-tam

Apropo.ro / 23.02.2009, 00:00
Salma – nuntă fără tam-tam
Dragoste cu năbădăi între Salma Hayek şi omul de afaceri francez François-Henri Pinault, dar, pînă la urmă, cu final frumos.

După ce şi-au făcut planuri peste planuri şi au visat la o nuntă ca-n poveşti, cu tot dichisul şi a cărei notă de plată ar fi trebuit să se ridice la suma de 3,5 milioane de dolari, Salma (42 de ani) şi François-Henri (46 de ani) şi-au legat destinele chiar de Sf. Valentin la primăria din centrul Parisului. Cum era de aşteptat, primarul Jean-Pierre Lecoq din arondismentul 6 a oficiat căsătoria în limba franceză, iar actriţa a răspuns, tot în franceză, “Oui”.

Salma a purtat o rochie albă şi a avut un buchet de trandafiri albi şi roşii. Împăcarea lor s-a produs cu ocazia unei parade de modă organizate la Paris a casei Balenciaga la care actriţa a ţinut să fie prezentă. După alte tatonări şi apariţia lor în public la festivalul de film din Dubai, în decembrie, relaţia lor s-a reconsolidat. Căsătoria lor vine firesc după această perioadă, mai ales dacă ţinem cont şi de insistenţele lui François-Henri de a o convinge pe Salma să-i devină soţie. Conform revistei americane “Forbes”, François-Henri Pinault are o avere estimată la 16.9 miliarde de dolari şi deţine, printre altele, mărcile Balenciaga şi Gucci.